nyponsoppammmmm

bra start på dagen, skakade nyponsoppa och det slutade med att hela t-shirten och halva håret var nyponsoppig! men det gör inget, för det är fredag idag mina vänner!!!

mycket på schemat idag- lunch med elin, vara med min militärkompis alex, köpa pålägg, hitta nåt att ha på mig till ikväll, göra myspys i lägenheten, dricka vin med 4 snyggisar.


insekter <3

jag älskar det här tiden, när det är sol och varmt ute med INGA JÄVLA KRYP. fan dom förstör hela sommaren för mig, jag är så jävla rädd för dom. ska jag gå till affären på sommaren så måste jag ha en tröja med som jag kan slå getingarna som kommer. eller om jag ska ut och springa så springer jag hellre när det regnar för annars jagar dom mig hela tiden.

jag har haft pälsängrar här i min lägenhet, hade jävligt mycket där ett tag men sen kom jag på att jag inte hade nå filter för fläkten och det var där dom kom ifrån. anticimax sa att dom kommer från fläkten och att jag har säkert skitmycket bakom spisen. så idag drog jag fram spisen och ja, han hade rätt! typ 1000 larver lega där, vissa var döingar och vissa lega och åt lite fett som har trillat dig bak. mycket mysigt! nu ligger dom i min dammsugare
såhär ser pälsisarna ut när dom är bebisar, sen blir dom baggar! MUMMMMS


happyface

på måndag är jag gällivare bo igen, och då börjar jag dra in lite money igen! ska bli gudomligt skönt med ett jobb, och veta att jag inte behöver räkna kronorna i slutet på månaden.

just nu är allt bra, fattas bara att nån har en lägenhet att hyra till mig! så om nån som läser detta vill hyra en lägga till mig kan ni ju säga till !!!!!!!!!!!!!!!!!längtar till försäsongsträningen också, fan vad jag ska springa och biffa i sommar, såhär kommer jag se ut på stranden i augustiblir ni avis nu ?tisdag

Vela bara säga att det här blir en bra dag!

- mamma och henrik kommer och äter lunch
- dom lämnar älskade sigge här över dagen
- Följa deger och klippa page
- Bad på nordpoolen med laget
- nytvättade kläder

nu ska jag äta mitt ägg som har stått och kokat i typ 20 min, MUMMMA

hejdå


Måndag

Hejsan!

Idag har jag skjutsat pappa till flyget i luleå för han drog till thailand idag! var nära att hoppa på planet kan jag då säga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen 11.30 har vi varit på hildurs och tränat lite handboll medans  tv 24norrbotten filmade, vi var 5 stycken där varav två var skadade men det blev ändå rätt bra ;)

har även packat i lägenheten hela dagen och jag trodde inte jag hade såhär mycket grejer alltså .. men jag har hela veckan på mig att packa, på lördag kommer flyttlasset som sagt. 


sen fick jag veta idag att jag har jobb på coop hela sommaren också, idag har varit en jävla underbar dag.

SÅ HIMLA GLAD ÄR JAG

här kommer länken till repotaget vi filmade idag

http://www.24norrbotten.se/#category=0&date=playlist&clip=0&startTime=0m0s

BODEN HANDBOLL I ALLSVENSKAN 2011/2012

jaa, ni läste rätt! vi vann mot kungälv.. första matchen vann vi med knappt 1 mål, andra matchen krossade dom oss på deras hemmaplan med 10 mål. Ihelg åkte vi till göteborg igen för sista matchen och vi vann med hela 5 mål.

Det är så sjukt stort :) känner mig stolt som har fått vara med om allting! matchen, firandet på hemresan, uppvaktande av nsd, nära och kära när vi klev av tåget. blommor och att alla är så stolta över oss. det känns helt overkligt :)

jag kommer att flytta till gällivare under sommaren för att jag inte trivs att bo i boden, sen får jag se om jag spelar nästa säsong i allsvenskan med boden handboll eller om jag spelar i 1:an med maif. det är den stora frågan, men det får jag se senare!


i veckan blir det säga hejdå till våran rumänska målvakt Simi som åker tillbaka till rumäninen. sen blir det packa packa packa hela veckan. på fredag blir det mys med mina favvosar och på lördag kommer flyttbilen hit och hämtar min lägenhet, lördag kväll är det lagfest!! fan vad kul det ska bli =)är så glad nuRSS 2.0