sista dagen i havet

idag har vi avklarat varan sista dag att ligga och pressa vid havet. i kambodja blir det mest sightseeing!! vi blev iaf lite stressade att vi inte ska hinna bli sa brun sa vi slangde pa olja pa hela kroppen, plus att jag doppade hela ansiktet i olja ocksa vilken jag nu angrar lite. ser ut som en tomat fran brosten och uppat! idag ar det alltsa alla hjartans dag, vi har faktiskt tagit pa oss lite finare klader idag och till och med sminkat oss. dessutom ska vi fara pa en restaurang som har utsikt mot havet, vi ska ata god mat och dricka vin till. sa mysigt! imorgon borjar farden mot bangkok, sen i overmorgon ska vi antligen fa se kambodja! det ska bli spannande :) nu ska vi vanta pa att det ska bli morkt ute sen fira vilken harlig dag det ar! sa ha en bra alla hjartans dag allihopa!! kram fran oss i varmen

hua hin

mamma skrev for nan dag sen att jag maste uppdatera bloggen och da gick jag jag in och skrev mega langa texten om allt vi gjort sen sist jag skrev, tror ni inte allt forsvann? svar: ja. vi ar iallafall i hua hin nu, vi var i koh phangan innan det har och dar var det full moon party. stranden var full med roliga manniskor som dansade och drack goda drinkar. den kvallen kommer jag aldrig glomma alltsa! vi akte tag i 6 timmar och har nu bostatt oss i hua hin, har ar det mest familjer och karlekspar verkar det som men vi tycker det ar javligt skont efter alla dagar po koh samui och koh phangan! vi ska vara har 3 dagar till sen drar vi vidare mot bangkok, dar ska vi bara stanna en natt for att sen ta oss till kambodja. det coola ar att man inte kan transporteras over gransen sa man far aka buss till gransen sen maste man PROMENERA over till kambodja, men skulle bara ta 30 min sa jag tror vi overlever. vi har 11 dagar kvar innan vi borjar hemresan mot sverige, igar legade vi och pratade om vad vi ska gora nar vi kom hem och da kande jag verkligen hur skont det ska bli att komma till sverige, vi ska vara lyckliga som bor i sa sakert land! vi oroar oss om allt man kan tanka sig: tsunamis, jordbavning, aka taxi, krig, rattor, kryp, bli valdtagna .. ja listan kan goras lang! langtar till att ligga i min mjuka sang med min pudel bredvid mig, och langtar till och med till jobbet. hehe. alskar sverige imorgon vantas sol och bad hela dagen sa vi ska ga och lagga oss nu ! ha det braaa sa lange :)

Sjuker

Idag har vi varit på en utflykt, vi har ridit på elefanter, kollat monkey och elephant show, kollat thaiboxning, sett en riktig uppstoppad munk(mardrömmar!!), badat i ett vattenfall och åkt på en cool bil upp på ett stort berg :)

Nu har vi åkt till lamai för det är en stor festival här med massa svenska artister, men såklart blev jag sjuk! Så nu är tjejerna ute och dansar medans jag ligger och kollar tv på hotellrummet!

Förresten har vi hittat värsta lyxhotellet för bara 100kr natten typ, med pool och havsutsikt, vill aldrig mer bo på ett dåligt ställe!

Ska fortsätta knapra halstabletter nu sen skypa lite med min mamma :) godnatt


Koh samui

Kropparna bränner och jag och sofi går runt som 2 räkor på stranden!! Men vi klagar inte, trivs som fisken i vattnet här :)

Det blev Inge moppe idag för vi blev så rädda när vi fick höra om svenskarna som dog igår här i Thailand, just i en trafikolycka. Så hemskt :(

Imorgon tänkte vi istället fara på en tour som innehåller bada i vattenfall, rida elefant, åka bilar utan tak upp på bergen och massa annat roligt :) på kvällen drar vi vidare mot Koh phangan för att börja festivalandet !!!

Nu ska jag gå och vila en sväng, ikväll ska vi ut en sväng :) kram


Överlevt natten

Det kom ingen flodvåg inatt men har varit upp flera gånger inatt för att verkligen kolla om det kommer nån ..

Klockan är nu två här i Koh samui, vi har legat på stranden hela dagen! Blåser ganska mycket och molnen skymmer solen ibland, men det är ganska skönt !

Medans jag ligger och pressar så är Mickis och sofi på stan en sväng och köper biljetter till festivalen som är här ihelgen, Timbuktu och hoffmaestro ska hit på ön och uppträda! Kommer bli grymt :)

Imorgon ska vi hyra moppar så ska vi försöka hitta till ett stort vattenfall som finns här på ön nånstans:)


Ska fortsätta bli röd nu av solen, all färg är bra färg sägs det :) ha det bra!!!!


RSS 2.0