Snäppet värre än birdpark

Hallå!

Idag har vi varit med om en ganska sjuk grej! Vi bestämde oss för att fara till en grotta här i kuala lumpur och den hette dark cave! Det stod att det skulle vara fladdermöss och spindlar men att man inte skulle kunna röra dom.
Vi blev lite coola och betalade och fick en guide som skulle följa oss i grottan..

Vi började gå och kände oss ganska säkra tills vi hörde tusentals fladdermöss ovanför våra huvuden.. Sen sa guiden: nu kommer vi till lite kackerlacker, men försök att inte trampa på dom! Det började med att en kom springandes vid fötterna sen var det hundratals som for vid våra fötter och vi bara sprang, hoppa och skrek!

Efter det sprang en stor råtta förbi oss och då fick våran råttfobi Sofi panik , haha

När vi kommit förbi dom var det tusen andra äckliga grejer som vi såg, spindlar, larver, stora insekter!! Vi var så rädd och så svettiga ( även fast det var svalt i grottan)!!

Efter 45min av rädsla kom vi äntligen tillbaka, alla tre var i chock och fattade inte att vi hade överlevt.

Sen kom vi på att vi inte sett nåt av grottan eller hört när han berätta historien om den, för vi stod bara i försvarsställning om nåt kryp skulle komma på oss!

Nu är vi så trött i huvudet att vi inte orkar gå ut ikväll:) mickis sitter vid datan, sofi läser cosmopolitan och jag ligger i sängen bara!

Det bästa med det här (äckliga) hotellet är att vi har wifi, alltså kan jag facebooka från iphonen hela tiden :)

Imorgon ska vi sätta oss på tåget mot Thailand och vårat första stopp är Koh samui :) äntligen soool och bad, less på att vara blek!


Nu ska alla tre drömma mardrömmar om dagens äventyr, godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0